Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:42 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 20:51

Αν το φλερτ σας μιλάει για αυτά τα πράγματα στο ραντεβού σας καλύτερα… να τρέξετε μακριά του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ας ξεκινήσουμε διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν «απαγορευμένα» θέματα συζήτησης για το πρώτο ραντεβού. Άλλωστε, καθεμία μας ζητάει διαφορετικά πράγματα από τη σχέση της, οπότε ό,τι θεωρεί κάποια άλλη βαρετό ή εκκεντρικό εμείς μπορεί να το βρούμε ενδιαφέρον.

Υπάρχουν όμως κάποια θέματα-καμπανάκια για σοβαρότερα προβλήματα. Ιδιαίτερα αν το φλερτ σας μιλάει γι’ αυτά από την αρχή μέχρι το τέλος ενός ραντεβού, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε τότε θα είναι να φύγετε τρέχοντας. Ποια είναι;

Μιλάει συνέχεια για προηγούμενες σχέσεις: Ακόμα και αν θεωρούμε μια προηγούμενη σχέση θεμελιώδες κομμάτι του παρελθόντος μας, αν μονοπωλεί τη συζήτηση στα ραντεβού μας μπορεί να σημαίνει διάφορα δυσοίωνα πράγματα: ότι, για παράδειγμα, δεν έχουμε ξεπεράσει τον πρώην μας ή τρέφουμε γι’ αυτόν κάποια συναισθήματα, όπως θυμό, τόσο δυνατά ώστε δεν μας επιτρέπουν ακόμα να προχωρήσουμε στην προσωπική ζωή μας.

Μιλάει συνέχεια για χρήματα: Αν αυτός που έχουμε απέναντί μας κομπάζει είτε για την οικογενειακή περιουσία του είτε για το μηνιαίο μισθό, μπορεί να προσπαθεί να κάνει επίδειξη αντισταθμίζοντας έτσι, ενδεχομένως, βαθιές ανασφάλειες. Ίσως πάλι αρχίσει να μας παραπονιέται για τα πάγια έξοδα του μήνα κι αυτό επίσης δεν ακούγεται ιδιαίτερα ευοίωνο, αν έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο φειδωλό και στα χρήματα και στα συναισθήματα.

Εκθέτει προσωπικές λεπτομέρειες φίλων και συγγενών του: Όταν το κουτσομπολιό κυριαρχεί στα πρώτα ραντεβού, έχετε να κάνετε με έναν άνθρωπο που δεν σέβεται την προσωπική ζωή των γύρω του και που δεν θα δίσταζε να εκθέσει και δικές σας προσωπικές λεπτομέρειες. Ιδιαίτερα αν αυτό το κουτσομπολιό συνοδεύεται από κριτική για τις επιλογές και τις πράξεις των άλλων, γυρίστε του την πλάτη και αποχωρήστε με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

pronews.gr

Διαβάστηκε 375 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.