Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:20 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 22:13

Παναιτωλικός - Ιωνικός 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Αν δεν βάζεις γκολ, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα»

Φανερά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και από την εμφάνιση στο επιθετικό κομμάτι εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στην ήττα από τον Ιωνικό.

Όσα είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου στην Cosmote TV μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Ιωνικό:

«Όταν δεν βάζεις γκολ, το πιθανότερο είναι να χάσεις. Ήταν ένα αρκετά σφιχτό παιχνίδι. Ο Ιωνικός σκόραρε, είχε και ένα δοκάρι, και εμείς είχαμε ένα δοκάρι, αλλά αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα», σχολίασε.

Όσον αφορά για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα του Παναιτωλικού, απάντησε λακωνικά: «Θα δούμε».

 

Γρηγορίου: «Τρεις παλικαρίσιοι βαθμοί, τα παιδιά κάνουν τιτάνια προσπάθεια»
 
Μέλι έσταξε για τους παίκτες του Ιωνικού ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το μεγάλο διπλό με 0-1 επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην Cosmote TV μετά το 0-1 του Ιωνικού στο Αγρίνιο:

«Ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο. Στο δεύτερο μετά το 0-1 ήταν λογικό οι τρεις παλικαρίσιοι βαθμοί να ήταν τόσο πολύτιμοι που θέλαμε να κλείσουμε χώρους για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Χάσαμε και την ευκαιρία με το δοκάρι. Αντίστοιχα βέβαια και ο Παναιτωλικός προσπάθησε ως το τέλος και ήμασταν τυχεροί. Συχγαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Και η σημερινή νίκη και η συνολική προσπάθεια είναι πραγματικά τιτάνια», υπογράμμισε.

Όσο για τις εκτιμήσεις του για τη μάχη της σωτηρίας, συμπλήρωσε: «Καμία πρόβλεψη. Μέχρι τις 13 Μαΐου η διαδικασία θα είναι αυτή για τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούμε την παραμονή. Το έχω τονίσει ξανά, ότι μετά και τη σημερινή νίκη, χρειαζόμαστε άλλες τέσσερις νίκες».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.