Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:23 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 19:38

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλιά Καλληφώνη στο Ντουμπάι - Η πρώτη τους κοινή φωτό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Χρήστος Μάστορας δεν είναι πλέον μόνος, αλλά ζευγάρι με ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχουν περάσει από το GNTM: Την Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Οι φήμες περί σχέσης υπήρχαν εδώ και καιρό και το ζευγάρι δεν τις διέψευσε ποτέ. Αντίθετα με κοινά τους story επιβεβαίωσαν ότι κάτι πολύ δυνατό υπάρχει ανάμεσά τους και το ίδιο έκανε και το μοντέλο παραδεχόμενη ανοιχτά ότι είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή.

Και τώρα, Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλιά Καληφώνη πήγαν ταξίδι στο Ντουμπάι για χαλάρωση σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Και το ίδιο έκανε και το απόγευμα της Τετάρτης, όταν αποφάσισε να αναρτήσει μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της στο Ντουμπάι. Και σε μια από τις φωτογραφίες της βλέπομε και τον Χρήστο Μάστορα.


Το ταξίδι της Γαρυφαλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα στο Ντουμπάι

kalifoni 6 4 2023

iefimerida.gr

Διαβάστηκε 737 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.