Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:47 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 18:35

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποιος ο ρόλος του «Ντάνου» στη «Γη της Ελιάς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πρώην νικητής του «Survivor» και ηθοποιός έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου, όταν συμμετείχε στη σειρά «Το Τατουάζ»

Τα γυρίσματα ξεκίνησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ανήκει πια στο καστ της επιτυχημένης σειράς του Mega «Γη της Ελιάς», και όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τη νέα αυτή προσθήκη στην πλοκή.

Ο πρώην νικητής του «Survivor» και ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την υποκριτική, έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου, όταν συμμετείχε στη σειρά «Το Τατουάζ».

Ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι ανατρεπτικός και κρύβει πολλά μυστικά. Eίναι ο Ορέστης, ένας γυμναστής που διατηρεί μαγαζί στο Περιστέρι Αττικής. Επισκέπτεται την Αρεόπολη για τουρισμό και προσπαθεί να γίνει αγαπητός στους κατοίκους της…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο media.gr για την «επιστροφή» του στην TV: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση για να συμμετέχω στη “Γη της Ελιάς”. Με τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, στο “Τατουάζ”. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε σίριαλ τότε. Η “Γη της Ελιάς” είναι μια σειρά πάρα πολύ αγαπητή στον κόσμο, με εξαιρετικούς ηθοποιούς. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με ανθρώπους που θαύμαζα εδώ και πολλά χρόνια. Η υποκριτική είναι ένας δρόμος δύσκολος, με πάρα πολλές απαιτήσεις. Τον ακολουθώ πολύ συνειδητά και δουλεύω σκληρά, ώστε να ανταποκριθώ σε κάθε ρόλο. Θέλω να είμαι όσο γίνεται πιο έτοιμος. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο και νιώθω πως μπορώ να το υπηρετήσω.

parapolitika.gr

Διαβάστηκε 537 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.