Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:53 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 13:21

Συνδυασμός, αντοχές, μοιρασιά και δύο «αστέρια»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην 3η αγωνιστική έφτασαν τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, και πάλι υπάρχουν δυνατά παιχνίδια, μόνο όμως ένα καθαρό φαβορί. Δυνατή μονομαχία στο γερμανικό Κύπελλο, «πέφτει η αυλαία» της ημέρας με το ισπανικό Clásico και δύο «μπόμπερς».

Διαβάστε επίσης: Πως να κάνεις στο N1 casino live ανάληψη

106. Βόλος – ΑΕΚ (18:00)

Ξεκίνημα με Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση Βόλος – ΑΕΚ. Η ομάδα της Μαγνησίας πήρε παλικαρίσιο «Χ» από τον Παναθηναϊκό (εκτός) και συνεχίζει να ελπίζει για την 5η θέση. Εντός έδρας κόντρα στους «μεγάλους» δεν έχει δείξει καλή εικόνα και αναμένεται να ζοριστεί με την ανεβασμένη ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν σπουδαία νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (1-0) κι έπιασαν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Το διπλό είναι το πρώτο σημείο, όμως δεν αξίζει σε απόδοση, έτσι θα συνδυαστεί με το Over 6,5 κόρνερ των φιλοξενούμενων, για να φτάσουμε στο 2.47.

107. Άρης – Παναθηναϊκός (19:30)

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης περιμένει τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να ρίξει στο… καναβάτσο και 2η δυνατή ομάδα. Στο Φάληρο πήρε το 2-2 (από 2-0), με αρκετούς μεσοεπιθετικούς να δείχνουν καλά στοιχεία. Δίνει κι αυτός τη δική του μάχη όσον αφορά στην 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Παναθηναϊκός άφησε βαθμούς με τον Βόλο (0-0), χαρακτηρίστηκε ως γκάφα ολκής. Θέλει να αντιδράσει, δεν θα έχει όμως εύκολο έργο. Το διπλό είναι επιλογή που παίζεται, όμως εμείς καταλήγουμε στα 2-3 G και σε απόδοση 2.00.

108. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21:00)

Από Θεσσαλονίκη στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός άφησε βαθμούς με τον Άρη (2-2 από 2-0) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή. Αλλαγή στον πάγκο, έφυγε ο Μίτσελ, ανέλαβε προσωρινά ο Ανιγκό. Θα προσπαθήσει να αντιδράσει κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο φέτος δεν έχει νίκη (2-1 εντός, 0-0 εκτός). Οι Θεσσαλονικείς έχασαν εντός από την ΑΕΚ και είδαν το αήττητο σερί των 22 αγώνων να λαμβάνει τέλος. Ικανός να κάνει τη ζημιά στον Πειραιά, μίας και πρόκειται για απρόβλεπτη ομάδα. Με Λουτσέσκου στον πάγκο, το 2 (+0.5 Α.Η.) στο 1.98 μπορεί να αποτελέσει την επιλογή μας.

903. Λειψία – Ντόρτμουντ (21:45)

Στη Γερμανία, υπάρχει δράση στο Κύπελλο και συγκεκριμένα στα προημιτελικά. Η Λειψία προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα 3-0 από την Μπόχουμ, αποτέλεσμα που έφερε εν μέρει προβληματισμό στο εσωτερικό της. Ψάχνει διάκριση μέσω Κυπέλλου και σήμερα αναμένεται να δείξει το καλό της πρόσωπο. Η Ντόρτμουντ έχασε τα πρωτεία στην Μπουντεσλίγκα, μετά την ήττα 4-2 από τη Μπάγερν στο Μόναχο. Κόντρα στους «ταύρους» μετράει 7 διαδοχικά Over 2,5, αν και το σημερινό ματς θα είναι πιο σφιχτό. Υπό αυτή την έννοια, αξίζει να κοιτάξουμε την ισοπαλία (στο 3.75), διόλου απίθανο να έχουμε δράση και μετά το 90’.

906. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Δεν γίνεται να μην κλείσει η σημερινή μέρα με το κλάσικο στην Ισπανία. Ημιτελικός του Κυπέλλου, με την Μπαρτσελόνα να έχει ως προίκα το 1-0 από το 1ο ματς στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και να ορίζει αυτή τη μοίρα της όσον αφορά στον τελικό. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρούν 5 διαδοχικές νίκες και οδεύουν προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ρεάλ είναι υποχρεωμένη να αντεπιτεθεί, θέλει γκολ ώστε να φέρει πρωτίστως το ματς σε ισορροπία. Το 6-0 επί της Βαγιαδολίδ της τόνωσε το ηθικό. Δύο σούπερ σταρ έχουμε στην επίθεση, Λεβαντόφσκι από τη μία, Μπενζεμά από την άλλη, ζητάμε να σκοράρει πρώτος ένας από τους δύο, για να πάρουμε απόδοση στο 3.25.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.