Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:49 μμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 19:37

Παναιτωλικός - Υποδομές: Νίκησε η Κ17 έχασε η Κ15

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού επικράτησε με σκορ 2-0 στη Λαμία. Ο Γιωτόπουλος άνοιξε το σκορ στο 8’ και στο τέλος του ημιχρόνου χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ, όταν ο Γαλαζούλας κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος αστόχησε στην εκτέλεση. Τελικά το 2-0 έγινε στο 82’ από τον Μπελλάλη.

Αγωνίστηκαν οι: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Δρακόπουλος, Βλαχοδημος, Θεογιάννης, Παυλίδης ( 78’ Χότζα), Ελέζι (88’ Τσιριμώκος), Κεχαγιάς, Γαλαζούλας ( 73’ Μπελλάλης ), Γιωτόπουλος (88’ Πρωτόγερος), Κακιώνης (78’ Σαλαγιάννης).

Η Κ15 έχασε στο Βόλο με 5-3, σε μια αναμέτρηση με εναλλαγές στο σκορ και πολλές ευκαιρίες για την ομάδα μας. Προηγήθηκε ο Βόλος στο 12’ και απάντησε ο Παναιτωλικός με γκολ του Ασημακούλα (21’) και του Βασιλείου (30’). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 35’, για να πάρει ξανά προβάδισμα η ομάδα μας στο 38’ με τον Ασημακούλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγινε το 3-3, για να χάσει σημαντικές ευκαιρίες ο Παναιτωλικός στο β’ ημίχρονο. Ο Βόλος πέτυχε τέταρτο γκολ με εκτέλεση πέναλτι και διαμόρφωσε στη συνέχεια το τελικό 5-3.

Αγωνίστηκαν οι: Τριανταφύλλου, Μπιτσικώκος, Σαλάππας, Γρατσάνης, Τσαπραΐλης, Σταμάτης, Τέλιος (57’ Λαγάκης), Γερνάς, Ασημακούλας, Βασιλείου (85’ Φαρμάκης), Θεοχάρης.

Η ομάδα Κ19 υποδέχεται αύριο Κυριακή στις 13.00 την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Κέντρο Emileon.

Διαβάστηκε 337 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.