Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:16 μμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 20:01

Παναιτωλικός – Λαμία 1-3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Η ανατροπή της Λαμίας μας... τσάκισε ψυχολογικά»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τη Λαμία αναγνώρισε πως οι παίκτες του κατέρρευσαν ψυχολογικά μετά την ανατροπή των φιλοξενούμενων και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Η Λαμία επικράτησε με 3-1 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με ανατροπή και ο τεχνικός των «καναρινιών», Γιάννης Αναστασίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε στην Cosmote TV.

«Ένα τρίλεπτο ήταν αυτό που κλείδωσε το παιχνίδι με τα δύο γκολ της Λαμίας. Είχαμε πει ότι θα έπρεπε να σταματήσουμε τις σέντρες γιατί η Λαμία υπερέχει στο ύψος. Έκαναν δύο φάσεις και έβαλαν δύο γκολ. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να δημιουργήσουμε κάτι, αλλά φάνηκε πως δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι μετά το 2-1 που μας τσάκισε και στο τέλος δεχθήκαμε και τρίτο γκολ», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού, προσθέτοντας στη συνέχεια σε ερώτηση για το τι φταίει και η ομάδα του μπλοκάρει μέσα στα παιχνίδια:

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πρέπει να δούμε τι φταίει. Τερματίσαμε στην 7η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια, θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία. Μέχρι το 65' σταθήκαμε καλά, αλλά ήμασταν παθητικοί και το πληρώσαμε».

Βόκολος: «Η Λαμία αρνείται να χάσει, πετύχαμε παλικαρίσια ανατροπή»

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δεν έκρυψε την χαρά τους στις δηλώσεις του μετά την νίκη-ανατροπή της ομάδας του με 3-1 επί του Παναιτωλικού εκτός έδρας.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δεν έκρυψε την περηφάνεια του για την εμφάνιση και την νίκη-ανατροπή που σημείωσε η ομάδα του στην έδρα του Παναιτωλικού με 3-1. Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως η διαφορά που έχει αποσπάσει πλέον ο σύλλογος της Φθιώτιδας από τους Λεβαδειακό και Ιωνικό δεν σημαίνει κάτι και πώς πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν παραμένοντας σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν μια παλικαρίσια νίκη με ανατροπή. Δεν ξεκινήσαμε καλά με τις υπεραριθμίες του Παναιτωλικού, αλλά μετά το εικοσάλεπτο ανεβήκαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει. Το πιστέψανε τα παιδιά και πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Έχουμε ακόμα πέντε ματς, πρέπει να συνεχίσουμε με χαμηλά το κεφάλι. Δεν τελείωσε τίποτα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα η διαφορά. Πρέπει να κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και όχι τους άλλους και να συνεχίσουμε με αρκετή δουλειά, σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.