Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:27 μμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 00:31

Σε δημοπράτηση τα έργα για το γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» ότι βγήκαν σε δημοπράτηση τα έργα για την ανάπλαση στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ακόμη ένα βήμα ώστε το «κλουβί» του Παναιτωλικού να αποκτήσει νέα, καλύτερη μορφή έγινε πρόσφατα, καθώς αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» πως βρήκαν σε δημοπράτηση τα έργα, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται προσθήκη διώροφης κερκίδας και κατασκευή στεγάστρου στη μικρή κερκίδα, διαμόρφωση/ανάπλαση της πρόσοψης της κερκίδας επί της οδού Προυσιωτίσσης και κατασκευή εσωτερικών χώρων (π.χ. μουσείο, αίθουσα εκδηλώσεων).

Βάσει της μελέτης προβλέπονται έργα προϋπολογισμού 1.054.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ) και οι πόροι προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, που γίνεται ηλεκτρονικά, ορίζεται η Παρασκευή 05/05/2023. Στις 12 του Μαΐου θα υπάρξει ηλεκτρονική αποσφράγισης των προσφορών, ενώ η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι 24 μήνες.

Πηγή: gazzeta.gr

Διαβάστηκε 351 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.