Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:54 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 19:17

Είδε ελπίδα στο Αγρίνιο ο Ουγγαρέζος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατά γενική ομολογία ο «2ος Διαγωνισμός Μουσικής Δημιουργίας» της ΓΕΑ ήταν επιτυχημένος σε όλα τα επίπεδα. Στα θετικά του πιστώνεται και η παρουσίασή του από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο γνωστός παρουσιαστής ξεχώρισε για την αμεσότητά του, το επικοινωνιακό του χάρισμα, ενώ ήταν πολύ καλά διαβασμένος για τις λεπτομέρειες του Διαγωνισμού.

Ο ίδιος εξάλλου φρόντισε να βρεθεί από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο Παπαστράτειο Μέγαρο, όπου και ξεναγήθηκε, δείχνοντας ενθουσιασμένος τόσο με το χώρο όσο και με την οργάνωση και τις δράσεις των τμημάτων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, για τις οποίες ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της διοίκησης.

Φιλικός και ευδιάθετος με όλους, δεν δίστασε ακόμη και να αναμετρηθεί στο σκάκι με τον προπονητή του σωματείου Μπάμπη Τζότζολη, όταν ο τελευταίος του το ζήτησε.

Όσον αφορά το πως ο ίδιος βίωσε τον «2ο Διαγωνισμό Μουσικής Δημιουργίας», τα όσα έγραψε στην ιστοσελίδα youfly.gr  είναι συγκινητικά και αποτελούν μιας πρώτης τάξης διαφήμιση τόσο για την ίδια την εκδήλωση όσο και για τον τόπο μας.

«Το περασμένο Σάββατο βρέθηκα στο Αγρίνιο για να παρουσιάσω τον 2ο Διαγωνισμό Μουσικής Δημιουργίας που διοργανώνει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με τη στήριξη τόσο του Δήμου, όσο και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ταλέντο, σπουδές τόσο στη μουσική, όσο και σε άλλα πεδία ακαδημαϊκά, όρεξη πέραν των social media και πάθος.

Τι συνθέτουν όλα αυτά μαζί από νέους ανθρώπους σαν αυτούς που γνώρισα στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου;

Την ελπίδα που τόσες βδομάδες (ειδικά μετά το δυστύχημα των Τεμπών) ψάχνουμε και μέσα απ’αυτό το blog. Υπάρχει ελπίδα, λοιπόν…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Καλλιτεχνική Επιτροπή με τον πρόεδρο της ΓΕΑ Ανδρέα Μπρέσιακα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.