Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 16:06

Παράταση έως 5 Απριλίου στο διαγωνισμό πρωτότυπων μονολόγων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρατείνεται έως τις 5 Απριλίου και ώρα 23:59 ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής που πραγματοποιεί η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Αμφιλοχίας, καθώς και άλλων δήμων και πολιτιστικών φορέων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Σεναριογράφων, ο ημιτελικός των πρωτότυπων μονολόγων επί σκηνής θα λάβει χώρα κατά τις 25, 26, 27 και 28 Μαΐου και ο τελικός την 18η Ιουνίου 2023, ενώ επί μέρους λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ετήσια πανελλήνια πολιτιστική εκδήλωση, αποσκοπεί στην παροχή καλλιτεχνικής διεξόδου στους δημιουργούς και την ανάδειξη αυτών μέσω του έργου τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας:

https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests

ή την ιστοσελίδα του Δήμου Αμφιλοχίας:

https://www.dimosamfilochias.gr/diagonismos-monologon-ypo-tin-aigida-toy-dimoy-amfilochias-kai-tin-enosi-senariografon-ellados/

Διαβάστηκε 316 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.