Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:13 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 10:08

Παίζουμε με τα γκολ σε Σκωτία και Γερμανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνεται σήμερα το παράθυρο των Εθνικών ομάδων, με μερικές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πονηρή έξοδο στη Σκωτία περιμένει την Ισπανία. Σπουδαίο φιλικό το Γερμανία - Βέλγιο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στον πάγκο τον Γερμανό Τεντέσκο.

751. Σκωτία – Ισπανία (21:45)

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εύκολο έργο είχε η Σκωτία στην πρεμιέρα, επικράτησε 3-0 της Κύπρου, αν και το σκορ πήρε διαστάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρωταγωνιστής ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή, σημείωσε 2 γκολ και θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα στο αποψινό ματς. Με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Ισπανία τη Νορβηγία, δείχνοντας πως είναι το... αφεντικό του ομίλου. Πάντως, η «Ρόχα» δεν έπεισε με την εμφάνισή της και μάλλον από... τύχη δεν παραβιάστηκε η εστία της. Η Σκωτία μπορεί να προβληματίσει την ανώτερη αντίπαλό της, ακόμα κι αν δεν κερδίσει στο φινάλε.

➥ Καλοπληρωμένο το G/G, έχει απόδοση 1.95.

Δείτε επίσης: Το πλήρες τηλεοπτικο προγραμμα σουπερ λιγκ

1200. Γερμανία – Βέλγιο (21:45)

Κλείνουμε με το σούπερ φιλικό ανάμεσα στη Γερμανία και το Βέλγιο. Τα «πάντσερ» δεν συμμετέχουν στα προκριματικά, καθώς έχουν εξασφαλισμένη τη θέση στο Euro ως διοργανωτές. «Άρεσαν» στο φιλικό 2-0 επί του Περού, ο Φίλκρουγκ πέτυχε και τα δύο γκολ. Εντυπωσιακή εμφάνιση και για το Βέλγιο, μετέτρεψε σε... περίπατο το εκτός έδρας ματς στη Σουηδία, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λουκάκου, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Ιδανικό ντεμπούτο για τον κόουτς Τεντέσκο, που απόψε θα αντιμετωπίσει την ομάδα της πατρίδας του. Δεν θα αγωνιστεί ο κίπερ Κουρτουά. Από καλές εμφανίσεις έρχονται και οι δύο ομάδες. Χωρίς άγχος αμφότερες, μπορούν να προσφέρουν μία χορταστική αναμέτρηση.

➥ Σε τέτοια ματς επιτρέπεται να κυνηγάμε το Over 2.5, το οποίο συναντάται στην εξαιρετική απόδοση 2.02.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 192 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.