Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:21 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 00:12

Επιτροπή για να γίνει θεσμός το καρναβάλι στο Παναιτώλιο – Ποιοί συμμετέχουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου στοχεύουν να καταστεί θεσμός το καρναβάλι μετά την φετινή πρώτη προσπάθεια. Για το λόγο αυτό συστάθηκε και Καρναβαλική Επιτροπή.

Η ανακοίνωση:

Στις 26 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Παναιτώλιο το 1ο Παναιτωλιώτικο Καρναβάλι . Η απήχηση που είχε σε τοπικό επίπεδο αλλά και στην ευρύτερη περιφέρεια και τα θετικά σχόλια που ακούστηκαν μας δίνουν τη δύναμη να το επαναλάβουμε και του χρόνου ως θεσμό πλέον.

Γι’ αυτό το λόγο συστάθηκε Καρναβαλική Επιτροπή με εκπροσώπους από τους συλλόγους που το διοργανώνουν και είναι οι εξής: Αβράμπος Νίκος, Γιγκλάς Φώτης, Γιγκλά-Κορδολαίμη Σοφία, Γκάτσης Χρήστος, Νικολοπούλου Αντιγόνη, Παγανιά Νίκη, Σιαδήμα Σωτηρία, Τσέλιος Βασίλης και Ψειμάδα Ελένη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους το αγκάλιασαν και συμμετείχαν .Θερμές ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς μας που χωρίς τη δική τους συμβολή δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίησή του.

Χορηγοί:Corali Luxury Resort Κόκκαλης Δημήτρης, Ελαιοτριβείο Κόκκαλης , Central Café , Πλεξίδας Γιώργος, Γιγκλάς Φώτης, Ασημάκης Άκης, Ντίνος Νίκος, Σχισμένος Αριστείδης, Protect Ermis Security,Θανασούλας ,Super market Βασιλόπουλος Παναιτωλιο και το Panaitolio news για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Διοργανωτές Παναιτωλιώτικου Καρναβαλιού.

Αγροτικός Σύλλογος Παναιτωλίου.
Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου «Τριχωνίδα».
Ιππικός Όμιλος Παναιτωλίου.
Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος».
Σύλλογος Γονέων Α΄ Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου,
Σύλλογος Γονέων Β΄ Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου,

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 325 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.