Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:07 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 14:33

Προς ολοκλήρωση η ανακατασκευή του γηπέδου στην Λεπενού Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής  του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Λεπενού, προϋπολογισμού 890.000,00 ευρώ.

Συνολικά οι παρεμβάσεις αφορούσαν τοποθέτηση συνθετικού  χλοοτάπητα  τελευταίας γενιάς,  κατασκευή περίφραξης ενώ για την καλύτερη λειτουργία του αγωνιστικού χώρου  τοποθετήθηκε  υποδομή για τον φωτισμό του γηπέδου και περιμετρικά δίκτυο άρδευσης για διαβροχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το ανακαινισμένο γήπεδο με τους Αντιδημάρχους Βασίλη Φωτάκη και Χρήστο Ζαρκαβέλη.   

«Μέσα στις επόμενες ημέρες οι αθλητές και οι φίλαθλοι θα μπορούν να χαίρονται  έναν σύγχρονο και λειτουργικό αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών του Δήμου Αγρινίου και είναι μεγάλη η ικανοποίηση γιατί, με κόπο και δουλειά, αποδίδουμε σημαντικά έργα στους  Αγρινιώτες. Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες  ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου  του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά».

 

Διαβάστηκε 236 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.