Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:54 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 20:54

Πέθανε η γυναίκα από το εμβληματικό ζευγάρι του φεστιβάλ Woodstock

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πέθανε η Μπόμπι Ερκολάιν, η γυναίκα από το νεαρό εμβληματικό ζευγάρι του Woodstock του 1969, που έγινε εξώφυλλο στο άλμπουμ του φεστιβάλ και συμβόλισε με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των συναυλιών που δίνονταν εκείνη την εποχή.

Η Μπόμπι έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 19 Μαρτίου, με τον σύζυγό της Νικ να ανακοινώνει στο Facebook τα δυσάρεστα νέα. Το ζευγάρι του Woodstock έζησε μαζί περισσότερα από 50 χρόνια και έχουν μείνει στην ιστορία με τη φωτογραφία τους όπου είναι τυλιγμένοι με κουβέρτα.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω στην οικογένεια και τους φίλους μου στο Facebook, ότι μετά από 54 χρόνια κοινής ζωής, πέθανε η όμορφη σύζυγός μου, Μπόμπι, χθες το βράδυ, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της» έγραψε ο Νικ Ερκολάιν στην ανάρτησή του και πρόσθεσε:

«[Η Μπόμπι] έζησε καλά τη ζωή της και έφυγε από αυτόν τον κόσμο σε ένα πολύ καλύτερο μέρος. Αν την γνωρίζατε, την αγαπούσατε. Έζησε σύμφωνα με το ρητό της, ‘Να είσαι ευγενικός’. Δεν της άξιζε ο εφιάλτης του περασμένου έτους, αλλά δεν υποφέρει πια από τον σωματικό πόνο και αυτό μας παρηγορεί».

newsit.gr

Διαβάστηκε 446 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.