Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 20:24

Το «Φιλοσοφικό καφενείο Αγρινίου» καλεί στην 1η του συνάντηση (Κυρ 9/4/2023 11:00 πμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Φιλοσοφικό Καφενείο Αγρινίου με χαρά σας προσκαλεί στην πρώτη του συνάντηση με θέμα «Χρόνος και Χρήμα» την Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 11:00 π.μ. στο φιλόξενο χώρο «Το Μύρτιλο», Φιλελλήνων 41, Αγρίνιο.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους, να ανταμώσουμε και να φιλοσοφήσουμε, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιγνώσεων. Δεν είμαστε επαγγελματίες φιλόσοφοι, αλλά αγαπάμε να επικοινωνούμε και να φιλοσοφούμε, γιατί ο ανεξέταστος βίος δεν ταιριάζει στον άνθρωπο.

Η εισήγηση θα γίνει από την Έλενα Τριανταφυλλίδη (Ιατρό, Παθολογοανατόμο) και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Επίσης θα συμμετέχουν από Αθήνα διαδικτυακά o Ιωάννης Αυγουστάτος (Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής), καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Κίνησης Πνευματικού Ακτιβισμού ΦΩΣ σε ΔΡΑΣΗ.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 265 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 20:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.