Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:29 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 19:14

Παραιτήσεις από την επιτροπή για τη μείωση των διοδίων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστολή παραίτησης από την επιτροπή που συγκροτήθηκε με στόχο τη μείωση των διοδίων στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου απέστειλαν στο δήμαρχο Ναυπάκτου η πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας Βασιλική Νταουσάνη και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας Μένιος Χάρος.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Σας ανακοινώνουμε ότι παραιτούμαστε από την επιτροπή η οποία είχε συγκροτηθεί με στόχο την μείωση των διοδίων, εξαιτίας της ανάλγητης τιμολογιακής πολιτικής της Γέφυρας Α.Ε, η οποία ανακοίνωσε από 1/1/2023 νέες αναπροσαρμοσμένες τιμές προς τα πάνω.

Ως πρόεδρος της επιτροπής δεν συγκαλέσατε ποτέ την επιτροπή ώστε να την ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί έως σήμερα για την μείωση των διοδίων, αλλά και σε ποιες ενέργειες θα πρέπει να προβούμε έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μοναδική επαφή που είχαμε μαζί σας, ήταν όταν σας επισκεφτήκαμε στο γραφείο σας και σας ενημερώσαμε για τα αποτελέσματα της σύσκεψης των φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο.

Όπως γνωρίζετε ως φορείς εκπροσωπούμε εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι διέρχονται την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου προκειμένου να πάνε στην εργασία τους και οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα οικογενειακά τους εισοδήματα να εξανεμίζονται. Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε μέλη μιας επιτροπής η οποία δεν λειτούργησε με υπαιτιότητα δικιά σας και το αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι να συνεχίζουν να επιβαρύνονται οικονομικά.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 334 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.