Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:59 μμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 10:00

Για την πρωτιά η Μάλαγα και τη... σωτηρία η Κρόουλι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ζόρικη αντίπαλος η Μάλαγα για την ΑΕΚ, που «έχασε» τον Στρέλνιεκς. Σε φόρμα η Κρόουλι στη League Two Αγγλίας, θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

5008. ΑΕΚ – Ουνικάχα Μάλαγα (19:30)

Ξεκούραστη η «Ένωση», καθώς δεν αγωνίστηκε με τον Προμηθέα (άργησε να επιστρέψει από την Αγγλία). Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο καλείται να ανταπεξέλθει στη μεγάλη απώλεια του Στρέλνιεκς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει τη σεζόν. Φαβορί η Μάλαγα, θέλει μάλιστα να διοργανώσει και το φάιναλ φορ, οπότε απόψε χρειάζεται τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και να αποφύγει δύσκολο ματσάρισμα στα προημιτελικά.

Πάμε με το 1.86 του διπλού με -3.5 πόντους των ποιοτικών Ισπανών.

Διαβάστε επίσης: Πως παίζεται το χαντικαπ μπάσκετ

207. Κρόουλι – Ντονκάστερ (21:45)

Για την επιβίωσή της μάχεται η Κρόουλι, προέρχεται από δύο σερί νίκες και ανέβηκε πάνω από την τελευταία δυάδα και τη ζώνη υποβιβασμού. Στόχος της είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, απέναντι στην αποδεκατισμένη Ντονκάστερ, που θα παραταχθεί με σημαντικά προβλήματα απόψε. Μεταξύ άλλων πήρε εσπευσμένα δανεικό τερματοφύλακα, γιατί οι τρεις βασικοί είναι εκτός.

Υπό αυτές τις συνθήκες έχει νόημα το ποντάρισμα στον άσο του 2.87.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 238 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.