Πέμπτη, 30η Μαρτίου 2023  4:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 19:09

Σε έκδοση ανθολογίας ποίησης με 50 Διεθνείς ποιητές, που έγινε στην Αργεντινή, συμμετέχει και ο Αγρινιώτης ποιητής Πέτρος Βελούδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα 18 Μαρτίου 2023 ώρα 3.30 μεσημβρινή τρείς ημέρες  πρίν από την εορτή της Παγκόσμιας ημέρας Ποίησης η ένωση Αργεντινών ποιητών εξέδωσε  ανθολογία ποίησης με 50 Διεθνείς ποιητές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο μοναδικός Έλληνας ποιητής που συμμετείχε και είναι Αιτωλοακαρνάνας και Αγρινιώτης είναι ο Πέτρος Κυριάκου Βελούδας- ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ-ΔΕΕΛ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ AMCL ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΙΗΤΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ WORLD SOCIETY OF POETS-WSP, WRITERS UNION, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ,ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

Διαβάστηκε 117 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News