Παρασκευή, 23η Φεβρουαρίου 2024  9:15 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 21:03

Στήριξη Κώστα Λύρου στα αιτήματα των φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο επισκέφθηκε σήμερα, ημέρα Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, στο γραφείο του, αντιπροσωπεία φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών που λειτουργεί στο Μεσολόγγι.

Οι φοιτητές ενημέρωσαν τον Κώστα Λύρο ότι προχώρησαν σε  γενική κατάληψη του πανεπιστημιακού χώρου ως ένδειξη διαμαρτυρίας με αίτημα την κατοχύρωση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων.

Ο Κώστας Λύρος τάχθηκε υπέρ των αιτημάτων των φοιτητών, δηλώνοντας παράλληλα στο πλαίσιο της γενικότερης στήριξης του πανεπιστημίου στη πόλη μας, ότι ήδη κινείται προς την κατεύθυνση της επίλυσης του ζητήματος με κάθε δύναμη που διαθέτει καθώς και ο ίδιος θεωρεί ότι η ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών συμβάλει στην βιωσιμότητα των τμημάτων του πανεπιστήμιου.

Διαβάστηκε 242 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.