Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:58 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 09:10

Eurovision 2023: Αυτή η παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης να είχε συνδυάσει το όνομά του με το σχολιασμό της Eurovision, όμως αυτό δεν θα συνεχιστεί έπειτα από 10 χρόνια.

Οπως, είναι ήδη γνωστό ο ηθοποιός και σεναριογράφος δεν θα συνεχίσει στον σχολιασμό του μουσικού διαγωνισμού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μάλιστα, αυτό είχε αφήσει να εννοηθεί και κατά τη διάρκεια του τελικού του τελευταίου διαγωνισμού, με τη Μαρία Κοζάκου να τον ευχαριστεί στον αέρα για τη συμπαρουσίαση.

Έτσι ένα νέο πρόσωπο θα βρεθεί στη φετινή Eurovision στο Λίβερπουλ, στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από το Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Η Κρατική Τηλεόραση ψάχνει να βρει ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, μετά την επιλογή του Γιώργου Καπουτζίδη. Είχαν γίνει κάποιες σκέψεις για τον Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά αυτό το σενάριο δεν προχώρησε. Παρουσιάστρια της Eurovision θα είναι η Τζένη Μελιτά και μαζί της θα είναι η Μαρία Κοζάκου που είναι η σταθερά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 16χρονος Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.