Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:52 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 11:57

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Θέμη Ζαχρήστου με τίτλο “Υδάτινες μορφές”, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στη Παλαιά Δημοτική Αγορά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου τόνισε : «Χαίρομαι που ένας δάσκαλος, επί σειρά ετών, των Εικαστικών τμημάτων του Δήμου Αγρινίου  πραγματοποιεί σήμερα, εδώ, σε αυτό το χώρο αυτή την υπέροχη έκθεση φωτογραφίας.

Η οπτική ματιά  του φωτογράφου προσεγγίζοντας τα υδάτινα όρια, αφαιρώντας τα περιττά αντανακλώντας το φως, μορφές και συνυπάρξεις. Του εύχομαι καλή πορεία σε νέες εκφάνσεις και προσεγγίσεις στο μέλλον!»

Ο καλλιτέχνης σημειώνει χαρακτηριστικά στο έντυπο της έκθεσης “…Όταν το φως συναντά το υδάτινο στοιχείο τότε συμβαίνουν οι πιο απρόσμενες οπτικές αποκαλύψεις… Αγκαλιάζει το τοπίο του νερού και δημιουργεί υδάτινες μορφές που ξεπηδούν μπροστά σου…”.

Διάρκεια έκθεσης: 13 έως 26 Μαρτίου 2023.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Σάββατο 10 π.μ. – 1 μ.μ. & 6 μ.μ – 8,30 μ.μ., Κυριακή 10 π.μ. – 1 μ.μ.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Θέμης Ζαχρήστος γεννήθηκε το 1977 στο Αγρίνιο. Διαθέτει πιστοποιητικό σπουδών E.S.P. φωτογραφίας και οπτικών μέσων επικοινωνίας. Επί 5 έτη συνεργάστηκε με το Φωτογραφείο Technofilm ως φωτογράφος και στη συνέχεια επί 15 έτη ως επιχειρηματίας φωτογράφος στο Super Vision studios με έδρα το Αγρίνιο.

Υπεύθυνος του Τμήματος Φωτογραφίας στο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Δήμου Αγρινίου τις περιόδους 2003-2016 και 2019 μέχρι σήμερα.

Διαβάστηκε 314 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.