Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:15 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 14:03

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα εξαφανίζεται – Συναγερμός στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια εξαφάνιση που θα σοκάρει τους πάντες στο Αγρίνιο, θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει καθώς όλοι θα χάσουν τα ίχνη της Ζέτας.

Η Ζέτα εξαφανίζεται από παντού και όλοι βγαίνουν στους δρόμους για να την αναζητήσουν και πρώτη και καλύτερη η Νίτσα, η οποία τρέμει μην της έχει συμβεί τίποτα κακό. Όλα θα ξεκινήσουν με την έλευση ενός νέου τραγουδιστή στο Όνειρο. Ο λόγος για τον Γιώργο Ντόκο, ο οποίος έχει παρελθόν με την Ζέτα και με την πρώτη ευκαιρία που την συναντά την αρπάζει με βία, την βάζει στο αμάξι και την πηγαίνει σπίτι του.


Η Νίτσα μαθαίνει για την έλευσή του και σπεύδει αμέσως να ενημερώσει την Ζέτα, αλλά δεν τα καταφέρνει καθώς η γυναίκα αγνοείται από όλους, στην σειρά, Αυτή η νύχτα μένει. Θα καταφέρει να την εντοπίσει ή όχι; Η συνέχεια επί της οθόνης μας…

youfly.com

 

Διαβάστηκε 386 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.