Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:56 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 12:16

PYRAMID – Νέο Video "Rage" από το ομώνυμο άλμπουμ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Pyramid Κυκλοφορούν Το Νέο Video “Rage” από το ωμόνυμο άλμπουμ

Pyramid - RAGE – Original Lyric Video

(Δείτε το εδώ)

Το αμερικανικόprogressivemetalsuper-projectτωνPYRAMIDολοκλήρωσε την παραγωγή του επερχόμενου 5ου άλμπουμ τους “RageRevisited.

Για το νέο αριστούργημα τωνPyramid- όπως στο προηγούμενο άλμπουμ τους "Validity" - οLanceSawyer, το κύριο πρόσωπο αυτής της μπάντας επέλεξε μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς τηςmetalσκηνής: 

TimRipperOwens(πρώηνJudasPriest, πρώηνIcedEarth, μεταξύ άλλων),AndryLagiou(TheHarps),HarryConklin"TheTyrant" (JagPanzer) στα φωνητικά,MikeAbdow(FatesWarning) στις κιθάρες καιChrisQuirarte(Redemption) στα ντραμς,AdamBentley(ArchEcho) κιθάρες καιmixingengineer,JoeyIzzo (ArchEcho) οmasterστα πλήκτρα καιPerrineMissemerστο εκπληκτικό βιολί. 

Για τοmasteringτου "Rage", ηPyramidείχε και πάλι το καλύτερο, οπότε οMaorAppelbaumέκανε καταπληκτική δουλειά σταAppelbaumStudios(AbbatI, Angra,Annihilator,Anvil,ArmoredSaint,Candlemass,Dokken,FaithNoMore,FatesWarning,RobHalford,Queensrÿche,Sabaton,Sepultura,YngJ.Malmsteen, κ.λπ.). 

ΟιPyramidκυκλοφόρησαν το "Rage" παγκοσμίως από την Sleaszy Rider σε φυσική (2-cd) και ψηφιακή έκδοση, στις 4 Νοεμβρίου 2022.

Σε αυτό το άλμπουμ βρίσκεται το “Rage" και μπορείτε να δείτε το video εδώ:


Pyramid - RAGE – Origian Lyric Video

(Δείτε το εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=zmn4Vxv21Ek


Official Links:

 

FIND US

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion

 
Διαβάστηκε 312 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.