Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 18:04

Ψήφισε… Αγρίνιο για τις Απόκριες ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου! (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί το Αγρίνιο να μην περηφανεύεται για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του, όμως σε κάθε περίπτωση αποτελεί έναν προορισμό που ενδείκνυται για ένα χαλαρό τριήμερο και βέβαια, καλοφαγία.

Μάλιστα, ένας ξεχωριστός επισκέπτης βρίσκεται αυτές τις μέρες στην περιοχή.

Πρόκειται για τον κορυφαίο ερμηνευτή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που όπως είναι γνωστό διαθέτει πολυπληθές fan club στην πόλη του Αγρινίου. Εκατοντάδες εκείνοι που έχουν μεγαλώσει με τη μουσική του και τα τραγούδια του και που τον θεωρούν απλά… αξεπέραστο. Οι θαυμαστές του έχουν άλλωστε πολύ μεγάλο ηλικιακό πεδίο αναφοράς. Από μαθητές, μέχρι… συνταξιούχους.

Έχοντας λοιπόν εδώ και χρόνια φίλους στο Αγρίνιο, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους, ερχόμενος παράλληλα σε επαφή με την αξεπέραστη φιλοξενία που παρέχει η Ρούμελη και φυσικά, με την μοναδική της κουζίνα!

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στην περιοχή, καλεσμένος του Αγρινιώτη δημοσιογράφου Μίλτου Τσεκούρα, με τον οποίον τον συνδέει στενή φιλία.

Για την ιστορία να πούμε πως ο «αιώνιος έφηβος», εθεάθη το Σαββατοκύριακο και φωτογραφήθηκε με φίλους του στο μεζεδοπωλείο «Μπαϊρακτάρης» και στην ψαροταβέρνα «το Καστελόριζο», απ’όπου και οι σχετικές φωτογραφίες:

vasilis1

vasilis2

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 890 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.