Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:15 πμ
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 19:26

Αναστασίου: «Κρατάμε το μηδέν πίσω, να προετοιμάσουμε την ομάδα για τη νέα χρονιά» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη δυσκολία του να παιχτεί ποδόσφαιρο λόγω αέρα, τη συνέχεια στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού στο συνέντευξη τύπου.

Ο Παναιτωλικός έμεινε στο 0-0 στη Λιβαδειά κόντρα στην τοπική ομάδα και Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο μηδέν που κράτησε η ομάδα και δήλωσε πως θα πρέπει, τώρα που χάθηκε ο στόχος της εξάδας, να διαμορφωθεί το ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Όσα είπε ο κ. Αναστασίου:

«Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη. Ο στόχος θα είναι σε αυτά τα δύο παιχνίδια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και μετά έχουμε αρκετό περιθώριο και χρόνο κοιτάξουμε το πώς θα πορευτούμε στην διαδικασία των play out».

Για το παιχνίδι και τις δυσκολίες δήλωσε:

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι οι συνθήκες το κάνω από μόνο του αρκετά απαγορευτικό να μιλήσει κανείς για ποδόσφαιρο. Συνθήκες δεν βοήθησαν κανέναν από τις δύο ομάδες παρόλα αυτά θεωρώ ότι εμείς δημιουργήσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και προϋποθέσεις γιατί προσπαθείς να κάνουμε κάποια πράγματα που ξέρουμε και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει κάποιο γκολ.

Έλα αρκετά δύσκολο να προβλέψει τι θα γίνει και χρειαζόταν αρκετή εγρήγορση και να αποφύγεις τα λάθη νομίζω σε ένα μεγάλο βαθμό αξίζουν μπράβο στα παιδιά για τη συμπεριφορά τους δεύτερο ημίχρονο που έχουμε τον αέρα βάρος μας.

Από το παιχνίδι κρατάμε το μηδέν και την αντίδραση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τη νέα χρονιά:

Σίγουρα αυτή τη στιγμή υπάρχει βάθος στο ρόστερ και θέλουμε σιγά-σιγά να διαμορφώνουμε και την ομάδα που θέλουμε.

Πρέπει να δώσουμε περισσότερο έμφαση και να προετοιμάσουμε την ομάδα και την καινούργια χρονιά από τη στιγμή που στόχος της εξάδας φαίνεται πως έχει χαθεί. Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά πιστεύω ότι έχω δυνατότητες και προοπτική.

Το κυριότερο, βέβαια, να έχουμε μία εικόνα σοβαρή και μετρημένη σε κάθε παιχνίδι γιατί είναι σημαντικό να παραμένουμε σταθεροί και σοβαροί στην εικόνα μας».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 346 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News