Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:45 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 17:57

Σε αποκριάτικους ρυθμούς και το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς το Μεσολόγγι - Όλες οι εκδηλώσεις (Σαβ 25 - Δευ 27/2/2023)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αποκριάτικους ρυθμούς και  το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς το Μεσολόγγι - Όλες οι εκδηλώσεις

Κούλουμα στο Λιμάνι σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι με τον Παναγιώτη Λάλεζα

Το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου 2023 θα κορυφωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Η πόλη μας κινείται σε ρυθμούς αποκριάς και  πλήθος δράσεων θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους!

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου έρχονται τα  «Παιχνίδια χωρίς Τσίνορα» με τη συμμετοχή των δημοτικών Σχολείων Μεσολογγίου, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων - Τρελά Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους». 150 παιδιά δημοτικών σχολείων του δήμου μας θα καταθέσουν το γέλιο και τη συνεργασία τους και θα μας μεταδώσουν τη χαρά τους.

Συμμετέχουν:  

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου

Το 6ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου

Το Α’ ΚΔΑΠ Μεσολογγίου

Το ΚΔΑΠ Μαθητούπολη Μεσολογγίου

''Τα λιοντάρια'' (ανεξάρτητη ομάδα παιδιών)

Επίσης την ίδια ημέρα, Σάββατο 25/02 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μεσολόγγι έχεις ταλέντο».

Οι μικροί μας φίλοι ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους, συμμετέχει η σχολή Bailarte»

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 θα εντυπωσιάσει η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, με ώρα εκκίνησης 16.30 μμ.  ενώ  η Συναυλία του συγκροτήματος «Los Cubaneros» στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη (ώρα έναρξης 19:30) θα ξεσηκώσουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα 27/02  και ώρα 10:00 π.μ με παραδοσιακά Κούλουμα στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου  και την μεγάλη συναυλία του Παναγιώτη Λάλεζα, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι!

 

Διαβάστηκε 293 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 11:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.