Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 20:56

Πάνος Μπλέτζας - "Η Αγάπη Πεμπτουσία"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα Κυκλοφορία από την Alpha Records

Πάνος Μπλέτζας - "Η Αγάπη Πεμπτουσία"

Article Image

Ο Πάνος Μπλέτζας συναντάει για άλλη μια φορά τον Χρήστο Παπαδόπουλο και το αποτέλεσμα είναι ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο, που μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα. 

Ο Πάνος Μπλέτζας, παρότι μόλις 28 ετών, μετράει αρκετές συνεργασίες με μεγάλους συνθέτες, όπως ο Μίμης Πλέσσας, αλλά και με σπουδαίους ερμηνευτές με τους οποίους έχει κάνει ντουέτο, όπως η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο ίδιος είναι επίσης συνθέτης και ερμηνευτής του τραγουδιού «Αλήθεια», που γράφτηκε στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η Alpha Records, που υπερήφανα στηρίζει τους νέους ερμηνευτές, οικοδομώντας σταθερά με καταξιωμένους δημιουργούς, κυκλοφορεί το τραγούδι «Η Αγάπη Πεμπτουσία» σε στίχους του Νίκου Κούρρα και μουσική του συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου.

 

Διαβάστηκε 412 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.