Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:20 μμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 15:17

Πάλι παρακάμπτεται η Αιτωλοακαρνανία και δεν ενοχλούνται όλοι από αυτό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εντάξει, εκνευριστήκαμε αρκετά γιατί ένας βουλευτής -όλος κι όλος- της Φωκίδας, ο κ. Μπούγας που είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος πάντως, κατάφερε μέσα σε ένα πεντάμηνο να ετοιμάσει τα πάντα, ώστε να μπει άμεσα σε προτεραιότητα ο λεγόμενος “διαγώνιος άξονας” που περνάει από την Άμφισσα και στην ουσία ενώνει την Πάτρα με το λιμάνι του Βόλου.

Με λίγα λόγια πάλι περισσεύουμε εδώ στην Αιτωλοακαρνανία. Μας προσπερνούν και πάλι τα… τρένα (που δεν έχουμε) της ανάπτυξης. Δεν είναι προτεραιότητα πια το Πλατυγιάλι, ο δρόμος για το Αγρίνιο κι από εδώ για Καρπενήσι και λιμάνια της… Ανατολής.

Προφανώς δεν νοιώθουν έτσι η Ναύπακτος και το Μεσολόγγι θα έχουν αυτή την δίοδο από Άμφισσα χωρίς να νοιάζονται για εμάς εδώ πιο πάνω.

Επτά βουλευτές και τρεις κυβερνητικοί δεν μπόρεσαν πάλι να προλάβουν! Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η Άμφισσα είναι όση και η ενορία του Αγίου Δημητρίου για να καταλάβει το μέγεθος της… επιτυχίας!

Αλλά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς θα πρέπει κάποτε να το πούμε ξεκάθαρα: δεν συμπίπτουν τα συμφέροντα του νότου του νομού μας με εκείνα του Αγρινίου, της Αμφιλοχίας, του Ξηρομέρου, της Βόνιτσας, του Αστακού, του Μύτικα κλπ.

Κι όχι μόνο δεν συμπίπτουν, αλλά είναι και ευθέως ανταγωνιστικά, όπως οι δρόμοι που αναφερόμαστε. Μην ξεχνάμε ότι στη διαβούλευση που έγινε για τον διαγώνιο άξονα μέσω Άμφισσας συμμετείχε και ο Δήμος Ναυπάκτου αλλά και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου!

Φυσικά να ευχηθούμε καλή ψήφο, μην ξεχαστούμε, ε;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 611 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.