Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:15 πμ
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 22:34

Παναιτωλικός - Ιωνικός 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Σημαντική και δίκαιη η νίκη μας»

Για σημαντική και δίκαιη νίκη έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μιλώντας για το 1-0 επί του Ιωνικού.

Ο Παναιτωλικός έκανε σημαντικό άλμα σωτηρίας επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού, με τον Γιάννη Αναστασίου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλαμε τη νίκη, ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι και γενικά πρέπει ο κόσμος να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Παίζαμε με μία ομάδα η οποία με την αλλαγή του προπονητή δεν είχε δεχθεί γκολ. Νομίζω ότι στις στιγμές που προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί για εμάς ήταν σημαντικό να παίξουμε ποδόσφαιρο γρήγορα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε και συνθήκες και προϋποθέσεις».

Για το αν φοβήθηκε τον αγώνα: «Θα έλεγα ότι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον αντίπαλο, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση που θα μπορούσαμε να δεχθούμε την ισοφάριση όπως έγινε στο ματς με τα Γιάννενα, έλλειψη συγκέντρωσης, αφήσαμε τη μπάλα να έρθει εύκολα στην περιοχή μας αλλά ευτυχώς ο Γκρατερόλ απέκρουσε και κρατήσαμε τους 3 βαθμούς που για εμάς ήταν σημαντικοί και θέλαμε να πάρουμε με κάθε κόστος».

Για το αν λυτρωτής της ομάδας ήταν ο σκόρερ Κολοβός ή Γκρατερόλ που απέκρουσε το σουτ στις καθυστερήσεις: «Είναι η λειτουργία της ομάδας, ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Νομίζω ότι για εμάς ήταν σημαντικό αυτό που είπα στα παιδιά να μπούμε μέσα, να κάνουμε αυτά που ξέρουμε μέχρι το 95ο λεπτό λες και το ήξερα. Το κάναμε μέχρι το 95’, νομίζω ότι βάσει εικόνας δικαιούμασταν τους 3 βαθμούς. Για εμάς ήταν μία σημαντική νίκη. Τρία μας ακόμη, συνεχίζουμε».

Γρηγορίου: «Με βάση την εικόνα μας θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα»

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Μιχάλης Γρηγορίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως με βάση την εικόνα του Ιωνικού, η ομάδα του θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Ιωνικός, με τον Μιχάλη Γρηγορίου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Με βάση την εικόνα του αγώνα ο Ιωνικός θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Νομίζω ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε και το δοκάρι με τον Λοβέρα και την πολύ καλή ευκαιρία με τον Φαντιγκά και γενικά νομίζω ότι ειδικά στο πρώτο 45λεπτο δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από αυτό το οποίο είχαμε. Στο β’ ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι ισορρόπησε ο Παναιτωλικός, χωρίς να γίνουν πολλές ευκαιρίες αν και ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, με αποκορύφωμα βέβαια τη φάση στο 95’ με τον Μπουένα που θα μπορούσαμε πάλι να έχουμε ισοφαρίσει».

Για την συνέχεια: «Παρόλα αυτά είναι το δεύτερο εκτός έδρας συνεχόμενο παιχνίδι, στα Γιάννενα και στο Αγρίνιο τώρα, και έχω την εντύπωση ότι αν θα συνεχίσουμε να βγάζουμε αυτή την αγωνιστικότητα μέσα στο γήπεδο μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε… Ούτως ή άλλως αυτό θα κάναμε ότι αποτέλεσμα και να ερχόταν σήμερα, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 354 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 22:46
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News