Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 19:52

MR. TRICKSTER – νέο video "Overlord" από το νέο EP “Teach Me How The Real World Isn't”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Overlord (Official Video) 

(Δείτε το εδώ)

 
Το μουσικό project Mr. Trickster είναι ένα all-around rock project που αντλεί έμπνευση από οτιδήποτε. Ακούγοντας, ανακαλύπτει κανείς μια βαθιά σύνδεση με τη μελωδία, εφευρετικά chord progressions, ωμό συναίσθημα και artistic spirit, με επιρροές από διάφορα είδη καλλιτεχνών και bands. Από 90’s rock και punk σε 70’s jazz/blues ύφος,από funk metal σε progressive rock. Αν δεν φαντάζεσαι πως θα ήταν όταν η Joni Mitchell ο David Bowie οι Yes και ηKate Bush συναντούσαν τον Jeff Buckley, τους Soundgarden, Radiohead, Faith No More και τους Muse και συνέθεταν ένα άλμπουμτότε be our guest.

Στις 19 Φεβρουαρίου κυκλοφορούν το νέο EP "Teach Me How The Real World Isn't" και μέσα από αυτό το EP δίνουν στο κοινό το video για το κομμάτι "Overlord".

Οι Mr. Trickster μας αναφέρουν για το Overlord:
"Η αρχικη ιδεα για το "Overlord" πηγαζει απ’τους στίχους. Αναφέρονται στην παραπληροφορηση κ τον αποπροσανατολισμο των μαζών, στο ζήτημα της ιδιωτικότητας και της αγοράς προσωπικών δεδομένων από εταιρίες που δρουν σαν κρατη. Φυσικά δεν μπορούσα να παραλείψω την ηληθιότητα η οποία επικρατεί για τα καλά εκει εξω ιδιαίτερα οταν βλεπεις ακαδημαϊκους ανθρωπους, βιολόγους, γιατρούς να ακυρώνονται από ένα ηλίθιο κύμα αμόρφωτων και αστοιχείωτων ατομων. Υπάρχει η λανθασμενη αντιληψη πολλων, ότι το να δινονται όλα ελευθερα εκει έξω δεν εχει κανενα κοστος ιδιαίτερα όταν μιλάμε για πληροφορία, γνώση και τέχνη.
Στο video εξελιχθηκε πιο ειδικά, στο κομμάτι του συντηρητισμού, ο οποίος ειναι από τους βασικούς τρόπους καταπίεσης των μαζών. Με κύριο πρωταγωνιστή εναν άντρα που ζει μεσα στις φαντασιώσεις του, παρακολουθούμε να χάνει σιγα σιγα τον έλεγχο που του εχει επιβάλει η κοινωνία."
Δείτε το νέο video των Mr. Trickster για το "Overlord" εδώ

Mr. Trickster: 

Φοίβος Ανδριόπουλος
Χρήστος Μπαλταδώρος
Ντενια Παλαιολόγου
Δημήτρης Προβατάς

Official Links:


FIND US

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion



 
Διαβάστηκε 233 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.