Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 11:53

Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την τετράμηνη παράταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τέσσερις μήνες παρατάθηκε το πρόγραμμα «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, για 25.000 άτομα» με πρόσθετη χρηματοδότηση της τάξεως των 42 εκατ. Ευρώ, όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Εργασίας τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την τετράμηνη παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, όπως είχε προαναγγείλει ο κ. Κωστής Χατζηδάκης λόγω μη εξάντλησης του προϋπολογισμού του Προγράμματος.

Αν και το τρέχον πρόγραμμα απευθυνόταν σε 25.000 ωφελούμενους ανέργους «σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλους φορείς», εντούτοις το ενδιαφέρον, που εκδηλώθηκε, οδήγησε στην κάλυψη 19.148 θέσεων. «Αυτό το γεγονός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη χρηματοδότηση της εν λόγω παράτασης» αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του.

protothema.gr

Διαβάστηκε 221 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία