Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:16 πμ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 00:45

Τι έκανε ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης στην Τριχωνίδα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην λίμνη Τριχωνίδα βρέθηκε πριν μερικά εικοσιτετράωρα ο ασημένιος ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και μοναδικός Έλληνας με τριπλή παρουσία σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων στο συγκεκριμένο σπορ, Σπύρος Γιαννιώτης.

Στα 42 του χρόνια πλέον έχει αναλάβει χρέη Τεχνικού Συμβούλου Μαραθώνιας Κολύμβησης Open Water για λογαριασμό της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν ορισμένες προπαρασκευαστικές συζητήσεις με ανθρώπους της Ομοσπονδίας και του αρμόδιου αντιδημάρχου σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, Χρήστου Ζαρκαβέλη, ώστε να εξεταστούν οι προοπτικές που υπάρχουν για μία διοργάνωση διάπλου της Τριχωνίδας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σπύρος Γιαννιώτης, όντας ο καθ’ ύλην αρμόδιος βρέθηκε στην Τριχωνίδα μαζί με τον αντιδήμαρχο. «Μία συνεργασία ξεκίνησε», σημειώνει στα κοινωνικά δίκτυα ο Χρήστος Ζαρκαβέλης και μένει να φανούν τα αποτελέσματά της για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην μεγαλύτερη λίμνη της χώρας.

Φωτογραφίες του Στάθη Λαγού:

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 359 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News