Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:17 πμ
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 11:19

Ηρακλής Αγρινίου: Με τρία ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τρία ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας νέων ανδρών νέων γυναικών εφήβων νεανίδων ο αγρινιώτικος Σύλλογος “Ηρακλής Αγρινίου”

Πιο αναλυτικά:

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων ανδρών νέων γυναικών εφήβων νεανίδων που έγινε στην πόλη της Πάτρας απ’την  1 εως και την 5 Φεβρουαρίου έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου με τέσσερις πυγμάχους. Το πρωτάθλημα έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και την στήριξη του Δήμου Πατρέων και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο αγρινιώτικος σύλλογος κατάφερε το απόλυτο κατακτώντας με τέσσερις αθλητές τέσσερα μετάλλια σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας με συμμετοχή κορυφαίον συλλόγον απ’ όλη την Ελλάδα ( Ολυμπιακό ΑΕΚ  ΠΑΟΚ ΑΡΗ  ΠΑΟ κτλ ) όλους τους πατρινούς συλλόγους ( Παναχαϊκή ΕΑΠ  Άμυνα Πατρών  Τόφαλος κτλ) .


Ασημένιο μετάλλιο για τον Κατσικογιάννη Ιωάννη στην κατηγορία 57 κιλων under 22 . Ασημένιο μετάλλιο για τον Λαθυρη Γρηγόρη κατηγορία 51 κιλών under 22 . Ασημένιο μετάλλιο για τον Τσιμπιδακη Γεώργιο κατηγορία 86 κιλών εφήβων. Χάλκινο μετάλλιο για τον Μαρίνο Κωνσταντίνο κατηγορία  71κιλων εφήβων .Τους αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Καψιμαλης Γεώργιος ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος καθώς σε ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας οι αθλητές του έφεραν  μετάλλια στην πόλη του Αγρινιου.

Ο Γιώργος Καψιμάλης συγχαίρει την ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας και τους πατρινούς συλλόγους Πυγμαχίας καθώς και όσους στήριξαν την προσπάθεια Δήμο Πατρέων περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την άψογη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 346 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News