Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:22 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 18:47

Συγκινεί το φιλανθρωπικό παράδειγμα Αγρινιώτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φωτεινό φαντάζει και είναι το φιλανθρωπικό παράδειγμα ενός Αγρινιώτη που κινητοποιήθηκε για να συνδράμει κι αυτός σε κοινό, καλό σκοπό, στον οποίο είχε σταθεί βοηθός σύσσωμη η τοπική κοινωνία προ διαστήματος.

Ένα 15χρονο κορίτσι από την περιοχή έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα μάτια και για το λόγο αυτό έγινε προσπάθεια οικονομικής στήριξης της οικογένειας, με έναν ξεχωριστό τρόπο. Μικροί και μεγάλοι, για δύο ημέρες κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, επισκέφθηκαν την άμαξα της Σταχτοπούτας στην πλατεία Δημοκρατίας και προσέφεραν στον κουμπάρα που στήθηκε.

Την άμαξα προσέφερε ο Φώτης Γιγκλάς ενώ αρωγός στην όλη προσπάθεια ήταν και ο Δήμος Αγρινίου.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 9. 254 ευρώ, τα οποία και παραδόθηκαν στην οικογένεια.

Ωστόσο, ο Αγρινιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Γούλας, ο οποίος δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, επικοινώνησε κι αυτός από μεριάς του. Βλέποντας την κινητοποίηση που υπήρξε θέλησε να συνδράμει κι αυτός και προσέφερε το ποσό των 10.000 ευρώ.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Η εταιρεία του έχει αναλάβει τα ιατρικά και νοσηλευτικά έξοδα που απαιτούνται σε μηνιαία βάση για το κορίτσι, το οποίο υποβλήθηκε ήδη στην πρώτη, από τις αρκετές επεμβάσεις που θα απαιτηθούν, στην Κύπρο και ειδικότερα στη Λάρνακα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 719 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.