Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:13 πμ
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 00:24

Παναιτωλικός: Οι αλλαγές στο Emileon και η λειτουργία του σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί ακόμη τυπικά να μην έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός από τον Φώτη Κωστούλα στην οικογένεια Καμίνσκι, αφού δεν έχει εγκριθεί ακόμη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), ωστόσο οι Αμερικανοί επενδυτές έχουν ήδη αποκτήσει το Emileon και οι πρώτες αλλαγές έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Οι αλλαγές αυτές μάλιστα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον Παναιτωλικό, αφού έγιναν για τις ανάγκες της λειτουργίας του με πρότυπα τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό εδώ και μερικές ημέρες έχουν πάψει να λειτουργούν οι χώροι αναψυχής του αθλητικού κέντρου του Παναιτωλικού για το ευρύ κοινό. Το εστιατόριο στο Emileon πλέον λειτουργεί μόνο για τις ανάγκες των ομάδων του Παναιτωλικού και μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο για την λειτουργία του συλλόγου με ευρωπαϊκά πρότυπα.

Από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού συγκεντρώνονται από το πρωί στο Emileon και παίρνουν το πρωινό τους μαζί, στη συνέχεια χρησιμοποιούν τους χώρους εντός του αθλητικού κέντρου για το πρόγραμμά τους που μπορεί να συμπεριλαμβάνει χρήση του γυμναστηρίου, των γηπέδων, κάποιων μηχανημάτων κλπ. Στη συνέχεια, το μεσημέρι, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο τρώνε το μεσημεριανό τους μαζί στο εστιατόριο και αφού περάσουν σχεδόν τη μισή μέρα μαζί, τότε είναι «ελεύθεροι» να κάνουν ότι επιθυμούν, μακριά από το αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Ουσιαστικά, ο στόχος αυτής της αλλαγής είναι να δέσει ακόμη περισσότερο η ομάδα, όπως και να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι εγκαταστάσεις που δίνουν στον Παναιτωλικό τη δυνατότητα να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Μελλοντικά θα φανεί το κατά πόσο αυτό μπορεί να βοηθήσει μία ομάδα που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου αυτά τα επίπεδα οργάνωσης δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία αλλαγή που τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στο αγωνιστικό κομμάτι.

agriniara.gr

Διαβάστηκε 532 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News