Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:05 μμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 22:42

Παναιτωλικός – Αστέρα Τρίπολης 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Στην Ελλάδα το να σέβεσαι αποτελεί αδυναμία και όποιος κατάλαβε κατάλαβε»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στον αγώνα με τον Αστέρα έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε.

Ο κόουτς του Παναιτωλικού κλείνοντας στο σχόλιο που έκανε τόνισε ότι στην «Ελλάδα ο σεβασμός αποτελεί αδυναμία» δίχως να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: «Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο. Ο Αστέρας δημιούργησε δύο φάσεις από στατικές φάσεις που ξέραμε ότι είναι η δύναμή του.

Με κάποιες αναγκαστικές αλλαγές όπως αυτή του Μαλή χάσαμε ύψος, όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν μέχρι τα τελευταία λεπτά και ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη.

Θέλω απλά να πω ότι μερικές φορές το να σέβεσαι στην Ελλάδα αποτελεί αδυναμία. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε».

Μάντζιος: «Η έκτη θέση είναι μακριά, αλλά υπάρχουν ελπίδες»,

Ο Ακης Μάντζιος τόνισε πως ο Αστέρας Τρίπολης θα επιδιώξει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του ώστε να μπει στα play offs.

Μέχρι το φινάλε θα επιδιώξει ο Αστέρας Τρίπολης να μπει στα play offs, όπως σχολίασε ο Ακης Μάντζιος μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασαν οι Αρκάδες από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. «Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Δεν είχε γρήγορο ρυθμό. Στο αμυντικό κομμάτι απειληθήκαμε ελάχιστα. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι ένας πόντος. Σίγουρα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά ένας βαθμός εκτός έδρας είναι θετικός για την ομάδα μας και την ψυχολογία των παικτών», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Δουλεύουμε να βελτιώσουμε πράγματα στην ομάδα. Η έκτη θέση είναι μακριά. Υπάρχουν ελπίδες, θα κάνουμε τον αγώνα μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.