Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  12:06 μμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 22:36

ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ. να πάνε για τον δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου κάλεσε τους δημότες ο Παναγιώτης Κατσούλης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την υποψηφιότητα του, μια ακόμη φορά,  για τη δημαρχία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Κατσούλης που διετέλεσε και για μια τετραετία δήμαρχος.

ΑΝάταση ΤΑυτότητα ΜΑχητικότητα (ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.), είναι το όνομα του συνδυασμού που ευελπιστεί να αναδειχθεί πρώτη δύναμη και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή των εκλογών του Οκτωβρίου. Ο κ. Κατσούλης στην ομιλία του τόνισε ότι κριτήριο για την κάθοδό του στις εκλογές ήταν η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Δήμος.

Ασκώντας έμμεση κριτική στις δυο Δημοτικές Αρχές που ακολούθησαν την δική του θητεία, υπογράμμισε ότι δεν προχώρησαν τον δικό του σχεδιασμό που είχε ως στόχο την προοπτική του Δήμου, αναφερόμενος κυρίως στην θητεία Καραπάνου, αλλά μίλησε και συγκεντρωτισμό, διαφωνώντας με τον τρόπο διοίκησης του σημερινού Δημάρχου αφήνοντας σαφείς αιχμές για την σχέση που έχει διαμορφωθεί μεταξύ αιρετών και εργαζομένων.

Το σχέδιό του για την ανάπτυξη του Δήμου Μεσολογγίου βασίζεται όπως είπε σε τρεις άξονες:

  1. Την επαναθεμελίωση και ψηφιοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών και την δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης με εργαζόμενους και πολίτες.
  2. Την σταδιακή δημιουργία υποδομών για την διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού και επιχειρηματικού μοντέλου κυκλικής οικονομίας με θεμέλια τον πολιτιστικό, ιστορικό, θρησκευτικό και ιαματικό τουρισμό.
  3. Την ουσιαστική αξιοποίηση του παγκόσμιας ακτινοβολίας ιστορικού γεγονότος του εορτασμού των 200 χρόνων της Εξόδου. Τόνισε ότι ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει brand name βασιζόμενος σε όλα τα προαναφερθέντα.

Με σημαία την διαφάνεια έκανε άνοιγμα προς όλες τις υγιείς δυνάμεις καλώντας τες να συνταχθούν μαζί του για να επιτευχθεί ο στόχος και να είναι πιο δυνατή η διεκδίκηση. «Όποιος βάλει το χέρι στο μέλι θα του κόβεται το χέρι», είπε με έμφαση, θέλοντας να δείξει ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στην ανεντιμότητα.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονταν για τις προσωπικές του επιλογές, παραδεχόμενος ότι «υπήρξαν και συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να υπάρξουν». Ωστόσο είπε ότι όλα αυτά πήραν μεγαλύτερη από την πραγματική τους διάσταση. Μάλιστα ορισμένοι να εκμεταλλευτούν όλα αυτά κάνοντας αναπαραγωγή για να τον πλήξουν πολιτικά. «Εγώ όμως θα τους πω: ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσούλης και θέλοντας να βάλει τέλος σε όλα αυτά τόνισε ότι ο κάθε άνθρωπος κάνει την αυτοκριτική του και διορθώνει τα λάθη του.

Εισηγήσεις ανέπτυξαν τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης Ζαχαρίας Νικολογιάννης, Βασίλης Μπρούμας, Κάτια Παντελή – Ντούνη, Νίκος Χονδρός και Ανδρέας Ντάσης, ενώ την εκδήλωση συντόνιζε η Μαργαρίτα Καπνίση.

Βιντεοσκοπημένα μηνύματα υποστήριξης απέστειλαν οι Γιώργος Κουτσαγγέλης, Κάτια Αντωνιάδη, Ιωάννα Λαχανά, Χρήστος Μοσχονάς και Κώστας Καζαντζής.

«Όταν σε συνθήκες βαρυχειμωνιάς ο χώρος του ραδιομεγάρου κατακλύζεται από πολίτες από κάθε σημείο του διευρυμένου δήμου, στην ιδρυτική εκδήλωση παρουσίασης της νέας δημοτικής παράταξης ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ, τότε εύλογα προδικάζονται οι εξελίξεις πριν και μετά τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Σύντομα θα δημοσιεύσουμε τη διακήρυξη, τα ονόματα των πλέον των 120 ιδρυτών της παράταξης, καθώς και το βίντεο της εκδήλωσης», σχολιάζει σε ανάρτηση του στο facebook ο Παναγιώτης Κατσούλης.

Πληροφορίες απο aixmi-news.gr 

 

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 380 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.