Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:48 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 18:13

Παναιτωλικός - Υποδομές: Νίκη για την Κ19 – Ισόπαλη η Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με γκολ που σημείωσε ο Μορφάκης με κεφαλιά στο 74’, η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού νίκησε με σκορ 1-0 στο Emileon την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομής της Super League.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Σκούρτης, Κουνάβας, Λαζαρίδης, Ζαβέρδας, Ράδος (90’ Γκόλιας), Κοντούρης, Μπαρλαγιάννης (68’ Παχής), Καβαλλάρης (85’ Μαυρόπουλος), Νικολάου (90’ Μάνος), Μορφάκης.

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος Υποδομής της Super League ήρθε ισόπαλη 1-1 στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ. Προηγήθηκε στο 37’ με γκολ του Γαλαζούλα και κράτησε το προβάδισμα έως το τέλος. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε ο Πλασκοβίτης και η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να περάσει στην 1η θέση της βαθμολογίας του ΣΤ’ ομίλου.

Αγωνίστηκαν οι: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Νταλιάνης, Καπνιάρης, Βλαχοδήμος, Μόκκας, Κεχαγιάς, Γιωτόπουλος (93’ Χότζα), Παυλίδης (60’ Μπελάλης), Ελέζι (87’ Τσιριμώκος), Γαλαζούλας (92’ Κακιώνης).

Διαβάστηκε 231 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.