Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:10 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 17:22

Στην FRUIT LOGISTICA 2023 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από 08-10 Φεβρουαρίου 2023 ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση προώθησης φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, FRUIT LOGISTICA 2023, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Εκθέτες από 86 χώρες και εμπορικοί επισκέπτες μετέχουν στην FRUIT LOGISTICA κάθε χρόνο για να αξιοποιήσουν πλήρως τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες στο διεθνές εμπόριο φρέσκων προϊόντων – και να γράψουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας!

Η FRUIT LOGISTICA καλύπτει κάθε τομέα της επιχείρησης νωπών προϊόντων και παρέχει μια πλήρη εικόνα των πιο πρόσφατων καινοτομιών, προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε κρίκο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει έτσι εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης και επαφής στους βασικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα του κλάδου.

Στη διεθνή έκθεση θα μετέχει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας και με επιχειρήσεις του κλάδου.

Διαβάστηκε 266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία