Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:45 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:11

Το Κέντρο Πρόληψης Ευρυτανίας «Αλκυόνη» ζητά ψυχολόγο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας «Αλκυόνη», σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 1/2023 απόφαση της υπ.αριθμ. 1/2023 συνεδρίασης του ΔΣ προτίθεται να αναθέσει σε εξωτερικό συνεργάτη, ψυχολόγο, την εκτέλεση εργασίας με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ψυχολόγου 6 ωρών ημερησίως, πενθήμερης απασχόλησης διάρκειας 10 μηνών. Η έναρξη των υπηρεσιών θα γίνει από 01/03/2023.

Δικαιούχοι συμμετοχής στην πρόσκληση θα είναι φυσικά πρόσωπα, πτυχιούχοι ΠΕ Ψυχολογίας, οι οποίοι μπορούν να εκδώσουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά:
• Πτυχίο Π.Ε. Ψυχολογίας
• Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
• Οικονομική Προσφορά η οποία δεν θα ξεπερνά τις 12.000,00€ ετησίως (συμπεριλαμβανομένου της ασφάλισης, του φόρου και των εξόδων μετακίνησης σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος θα μετακινείται από άλλη πόλη)
• Δίπλωμα οδήγησης
Επιθυμητά προσόντα:
• Εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με την προκηρυσσόμενη θέση.

Στα δικαιολογητικά μαζί με την οικονομική προσφορά που θα υποβάλλονται εντός σφραγισμένου φακέλου με την ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση υπηρεσιών ψυχολόγου στο Κέντρο Πρόληψης» θα πρέπει να υπάρχει και το βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα αναγράφονται και τα στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).
Οι κλειστές προσφορές μπορούν να προσκομιστούν από τους ενδιαφερόμενους στο γραφείο του Κέντρου Πρόληψης ( αγγέλων 1) ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ»
Αγγέλων 1, ΤΚ 36100, Καρπενήσι

έως και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023. Οι προσφορές που θα λαμβάνονται μετά την ανωτέρω προθεσμία θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα λαμβάνονται υπ’ όψη. Η τελική επιλογή θα γίνει ύστερα από αξιολόγηση της προσφοράς και των απαραίτητων καθώς και των επιθυμητών προσόντων. Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης.
Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο τηλέφωνο 2237022904 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή και τις ώρες 09:00-13:00. Οι προσφορές θα εξεταστούν ύστερα από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, από την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης .

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καλαντζή Αικατερίνη

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία