Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:17 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 19:05

NEΟ βίντεο κλιπ για τους VISION OF CHOICE ("Hero's Home" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ "Second Sight")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
NEΟ βίντεο κλιπ για τους VISION OF CHOICE ("Hero's Home" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ "Second Sight")
 
 

Οι Vision of Choice θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους "Second Sight" στις 17 Φεβρουαρίου 2023 μέσω της Fencesound Music / ZOUNDR.
Το πρώτο single και βίντεο κλιπ από το "Second Sight" κυκλοφόρησε στις 19 Δεκεμβρίου.
Το "Second Sight" είναι το δεύτερο άλμπουμ του γερμανικού metal project Vision of Choice που ξεκίνησε το 2018 όταν ο πολυοργανίστας/συνθέτης Steve Brockmann (AIRS - A Rock Opera, Krilloan) και ο τραγουδιστής Lukas Remus (Epilirium, Rigorious) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους - εμπνευσμένοι από κλασικούς του είδους, όπως οι Judas Priest, Iron Maiden, Pretty Maids, Omen και Malice (για να αναφέρουμε μερικούς).
Το ντεμπούτο "Mistress of the Gods" κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020, έλαβε σταθερά καλές έως πολύ καλές κριτικές και πούλησε αντίτυπα σε φαν του metal από 24 χώρες.
 Ο κιθαρίστας Ponch Satrio από την Τζακάρτα/Ινδονησία, ο οποίος έπαιξε σε 5 τραγούδια του "Mistress", έγινε δεκτός ως πλήρες μέλος των Vision of Choice τον Ιούλιο του 2020.
Οι Vision of Choice κινούνται στο σύμπαν του παραδοσιακού, μελωδικού heavy metal με επιρροές από hard rock, η δυνατή, βαρύτονη φωνή του Lukas Remus (συχνά συγκρίνεται με τους J.D.Kimball και Kal Swan) είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Το "Second Sight" – σε εικονογράφηση του Ινδονήσιου καλλιτέχνη Johny Prayogi - θα κυκλοφορήσει στη διεύθυνση https://visionofchoice.bandcamp.com/ στις ακόλουθες μορφές:
- Digipack CD

- Digital download
Διαβάστηκε 1994 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.