Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:05 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 09:55

Ξεκαθάρισμα στο Κύπελλο Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα διεξάγονται οι δύο από τους επαναληπτικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μεγάλο ντέρμπι είναι το Άρης-Ολυμπιακός, ενώ το Πανσερραϊκός-ΑΕΚ φαίνεται να είναι τυπική διαδικασία. Στοιχηματικές ευκαιρίες μπορούμε να βρούμε στη bet365 και για τα δύο παιχνίδια.

Ο Άρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έχει δύο ήττες στα προηγούμενα της παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» στον Πειραιά. Παρόλα αυτά έχει ως μεγάλο στόχο το Κύπελλο, καθώς στη Σούπερ Λιγκ έμεινε από νωρίς εκτός διεκδίκησης. Με το πρώτο παιχνίδι να λήγει με σκορ 1-0, όλα είναι ανοιχτά. Ο Μίτσελ όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί πάλι με αναπληρωματικούς. Αυτή την στιγμή στους Πειραιώτες υπάρχει αρκετή γκρίνια, μετά την ισοπαλία και την κακή εμφάνιση με τον Ατρόμητο. Είχαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά από τον ΠΑΟ, αλλά από το -7 πήγαν στο -6. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο ο Άρης θα έχει τεράστια ευκαιρία να προκριθεί. Το 1Χ και under 3,5 προσφέρεται στο 1,93 στο παμε στοιχημα οπαπ και θα το επιλέξουμε.

Για το άλλο ματς της ίδιας μέρας, η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Η Ένωση ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, κερδίζοντας με 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκτός ρυθμού, αλλά στο δεύτερο παρουσιάστηκε σοβαρή και πέτυχε τρία τέρματα. Η ομάδα από τις Σέρρες είναι πρώτη στην Β’ κατηγορία και δύσκολα θα χάσει την άνοδο. Η ποιοτική διαφορά της με την ΑΕΚ όμως είναι εμφανής. Δεν θα το παρατήσει αλλά θέλει θαύμα για να προκριθεί. Στοιχηματικά θα πάμε με το διπλό και over 2,5, με απόδοση 1,85.

Διαβάστηκε 308 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.