Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:58 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 22:40

2ο ΓΕΛ Αγρινίου: Ευχαριστίες σε Λιβανό για δωρεά ιατρικού εξοπλισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου εκφράζει ευχαριστίες προς τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιο Λιβανό και τους συνεργάτες  για χορηγία-δωρεά ιατρικού εξοπλισμού.

Η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητικές Κοινότητες του 2ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Αγρινίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Σπυρίδωνα-Σπήλιο Λιβανό, Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και τους συνεργάτες του για την ευγενική τους χορηγία-δωρεά ιατρικού εξοπλισμού προς την σχολική μας κοινότητα.

Η άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας, που αποτελεί πραγματικότητα, αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική σας ευαισθησία σας σε θέματα ποιότητας της ζωής και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Ως αποδέκτες της προσφοράς σας δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τον ιατρικό εξοπλισμό με τον πλέον επιστημονικά ενδεδειγμένο τρόπο -αν χρειαστεί- προς όφελος των μελών της σχολικής μας κοινότητας.

livanos 24 1 2023

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 236 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 22:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.