Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2023  4:05 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:07

Πολλαπλή Συμμόρφωση: μέχρι 20 Φεβρουαρίου οι βεβαιώσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλλάζουν οι ημερομηνίες για την πολλαπλή συμμόρφωση, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Για το τρέχον έτος η προθεσμία υποβολής των βεβαιώσεων λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2023.

  • Επίσης, ως προθεσμία υποβολής ένστασης, ορίζεται η ίδια με την προθεσμία υποβολής των βεβαιώσεων, δηλαδή για το τρέχον έτος η 20η Φεβρουαρίου 2023.

Σε αντίθετη περίπτωση, μέσω της γραπτής ενημέρωσης, δίνεται προθεσμία μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2023 για την αποστολή έγκυρης βεβαίωσης ή ένστασης επί του αποτελέσματος, η οποία εκδικάζεται κατά τα προαναφερόμενα.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους ΟΕΒ να ενημερώσουν την εφαρμογή σε περίπτωση συμμόρφωσης σας και εξόφλησή της οφειλής σας μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, ενημερώνοντας την Κ.Υ του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σε αντίθετη περίπτωση όπως επισημαίνεται στην απόφαση «θα υποστείτε μειώσεις στην ενισχύσεις που δικαιούσθε με βάση τις αιτήσεις που υποβάλλατε για το έτος 2022, στο πλαίσιο της Πολλαπλής Συμμόρφωσης».

Οι απαιτήσεις της πολλαπλής συμμόρφωσης αφορούν δικαιούχους που λαμβάνουν άμεσες ενισχύσεις, δικαιούχους των μέτρων αγροτικής, του αμπελοοινικού τομέα καθώς και συνδεδεμένων καθεστώτων εκτάσεων και ζώων. Εξαιρούνται από τις υποχρεώσεις τήρησης των απαιτήσεών της οι μικροκαλλιεργητές.

Δείτε αναλυτικά την τροποποίηση ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 74 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία