Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:24 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 22:23

H Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της (Σαβ 21/1/2023 17:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόσκληση

Η Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την Κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας της και την Επέτειο των 235 χρόνων από την γέννηση στις 22 Ιανουαρίου 1788 του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, το Σάββατo 21 Ιανουαρίου 2023 στις 5:30 μ.μ. στο Βυρώνειο Κτίριο. Την Εκδήλωση Θα τιμήσει με την παρουσία της και θα απευθύνει χαιρετισμό η κα Susan Geary, Αναπληρώτρια του Πρέσβη, Βρετανική Πρεσβεία ΑΘήνα.

Πρόγραμμα

• Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

• Χαιρετισμός από την Πρόεδρο της Βυρωνικής Εταιρείας Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κα Ροδάνθη Φλώρου.

• Χαιρετισμός από τον Διευθυντή του Byron College, κο Rory Gallagher.

• Ποιητική-Μουσική παράσταση: «Λόρδος Βύρων: Πνεύμα Ελευθερίας και Αλληλεγγύης» με απαγγελίες ποιημάτων του Λόρδου Βύρωνα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, από μαθήτριες και μαθητές του Βγrοn College-The British International School. Στο πιάνο συνοδεύει ο Μεσολογγίτης μαθητής Μάνος Πανόπουλος.

 

ΒΥΡΩΝΙΚH ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΕΡAΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Ερευνητικό Κέντρο & Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό
Διαβάστηκε 316 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 22:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.