Κυριακή, 19η Μαίου 2024  3:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 23:59

Παράσταση από την Ερασιτεχνική οµάδα κουκλοθέατρου του Δήµου Αγρινίου στις 26/6/2016

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ ΄΄ παρουσιάζεται την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 21:30 η παράσταση κουκλοθέατρου «Ο Βιόλης και η Μουσικοπαρέα» από την Ερασιτεχνική οµάδα κουκλοθέατρου του ∆ήµου Αγρινίου. Είσοδος Ελεύθερη.

∆ιασκευή-θεατρική απόδοση: Μέλισσα-Άννα Σελεβίστα

Κατασκευάζουν τις κούκλες και παίζουν: Γιγκλά Ελένη, Γκουρνέλου Κατερίνα,Πανταζή Βαγγελιώ, Παπαναστασίου Γερασιµούλα, Σαββοπούλου Ιφιγένεια, Σελεβίστα Μέλισσα- Άννα, ΣουµέληΚαλλιρρόη, Σταµάτη Φανή, ΤσιρογιάννηΒαρβάρα.

Όταν ο Βιόλης, ένα φάλτσο βιολίερωτεύεται την Βιολοντσέλα, το µελωδικό τσέλο της Συµφωνικής, αναστάτωση θαπροκληθεί στη Μουσικοχώρα. Τα µουσικά όργανα θα χρησιµοποιήσουν όλες τιςνότες τους για να τον βοηθήσουν. Θα καταφέρει ο Βιόλης µε τη βοήθεια των φίλωντου, την επιµονή και την υποµονή του, να ξεπεράσει το πρόβληµά του, να κερδίσειτην καρδιά της Βιολοντσέλας και να γίνει µεγάλος τραγουδιστής; Ένα µουσικό κουκλοθεατρικό έργο βασισµένο στο οµώνυµο βιβλίο της Μαρίας Αντωνίου.

Διαβάστηκε 2820 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.