Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 19:10

Παναιτωλικός: Ζεστό χρήμα από Καμίνσκι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Παναιτωλικός. Αυτό το διάστημα είναι μεταβατικό και ενδεχομένως ιδιαίτερο, αφού άπαντες περιμένουν την τελική έγκριση της ΕΕΑ. Έως τότε τυπικά μεγαλομέτοχος παραμένει ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος προσπαθεί να απεμπλακεί.

Την ίδια ώρα, όμως, οι υποχρεώσεις τρέχουν όπως και σε κάθε άλλη ΠΑΕ. Γι’ αυτό ο Μάτσιεκ Καμίνσκι έβαλε πρόσφατα κάποια χρήματα. Μεταξύ άλλων υπάρχει και μεταγραφική περίοδος, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται έξτρα ρευστό για μεταγραφές (προκαταβολές) και αποχωρήσεις (αποζημιώσεις). Στο δεύτερο σκέλος, πάντως, δεν έχουν πάει όλα όπως θα περίμεναν στο Αγρίνιο, αφού τουλάχιστον ένας φευγάτος έως τώρα δεν είναι τόσο ζεστός στο να το λύσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι νέοι διοικούντες της ΠΑΕ Παναιτωλικός έβαλαν ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ σε πρώτη φάση. Ενδεχομένως μόλις ξεπεραστεί και ο τελευταίος σκόπελος, να μπει ξανά το χέρι στην τσέπη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές. Αυτό τουλάχιστον είναι το πλάνο των Καμίνσκι. Τέλος, να σημειωθεί πως γιος και πατέρας έδωσαν το παρών στο 0-4 κόντρα στον ΟΦΗ.

Αντώνης Τσιράκης - sportime

Διαβάστηκε 187 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.