Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:21 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 22:32

NEΟ βίντεο κλιπ για τους AIRSTRIKE ("Power in your Hand" μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τέσσερις λάτρεις των heavy ήχων, δημιουργώντας τραγούδια με δυνατά riff, καρυκευμένα με πρωτότυπους στίχους. Ο καθένας τους παίζει πολλά χρόνια, ακούγοντας διάφορα υποείδη rock και metal (και όχι μόνο), κάτι που επηρεάζει τον ήχο της μπάντας. Έχουν στο ενεργητικό τους demo και LP. Είχαν την ευκαιρία να παίξουν συναυλίες μεταξύ άλλων με τους Nocny Kochanek, KAT & Roman Kostrzewski, Turbo, NeuOberschlesien, Non Iron.

Website:  http://www.airstrike.pl

FB:  https://www.facebook.com/airstrikepl/ 

YT:  https://www.youtube.com/watch?v=LSQRK1dU5NU

SoundCloud:  https://soundcloud.com/airstrikebandpl 

Bιογραφικό Μπάντας:  

AIRSTRIKE:  

Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2014 και άρχισε να περιοδεύει μετά από λίγους μήνες. Μετά από πολλές πρόβες, συναυλίες και αλλαγές στη σύνθεση, το 2017 το συγκρότημα κυκλοφορεί το πρώτο demo AIRSTRIKE (DEMO), που φτιάχτηκε από τον Dariusz Witkowski στο Studio Megawatt. Τον Σεπτέμβριο του 2016, οι Airstrike ξεκινούν συνεργασία με έναν νέο ντράμερ (Kornel Kłos) και στο τέλος της χρονιάς με έναν νέο μπασίστα (Maciej Subzda). Με το σημερινό line-up έχουν ήδη παίξει σχεδόν 30 συναυλίες. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ξεκίνησαν οι εργασίες και οι ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο long-play. Η διαδικασία ηχογράφησης των επόμενων κομματιών, μίξης και mastering διήρκεσε από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2022. Έτσι, το πρώτο άλμπουμ Airstrike είναι έτοιμο και θα βρείτε 11 κομμάτια σε αυτό. Αυτό είναι διαθέσιμο ως φυσική κυκλοφορία σε CD και στο Διαδίκτυο στο Spotify, στο Tidal, στο Soundcloud και στο YouTube.

 

Διαβάστηκε 276 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.