Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:03 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 18:59

«Aπό τον στάβλο στο πιάτο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο «Το Κρέας και τα Προϊόντα του» είναι πλέον ως θεσμός, ο μοναδικός που συνενώνει όλες τις ενεργές επιστημονικές δυνάμεις που ασχολούνται με ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής κρέατος, από την ελλειμματική πρωτογενή παραγωγή, την μεταποίηση που γνωρίζει άνθιση, μέχρι και τη διάθεση στην κατανάλωση.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia 2023 και οργανώνεται από το περιοδικό Meat News σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη 3 – 5 Φεβρουαρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», αίθουσα «Ολυμπιάς».

Το Meat News, ως οργανωτής του Συνεδρίου, εγγυάται την επιτυχία του, στηρίζοντας το έργο της Επιστημονικής Επιτροπής που συγκροτείται υπό την άοκνη προεδρία του καθηγητή Σπύρου Ραμαντάνη.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να δοθεί βήμα σε όλους τους επιστήμονες, τους φορείς, τα Τμήματα και τις Σχολές των ελληνικών Πανεπιστημίων για να παρουσιάσουν τα νεότερα αποτελέσματα ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των ακόλουθων φορέων: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία, Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος, Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος.

Διαβάστηκε 210 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία