Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 18:20

«Αυτή η νύχτα μένει» – Αναστασία Τσιλιμπίου «στα νέα επεισόδια γίνεται χαμός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η γλυκιά και συνεσταλμένη Μυρτώ, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται!» για τη σειρά, τον πρώτο της ρόλο στη σειρά του Alpha «Για την καρδιά ενός αγγέλου» σε ηλικία μόλις 9 ετών αλλά και τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

«Στα νέα επεισόδια και από όσα είδατε στο trailer θα γίνει χαμός. Έχουμε πορωθεί και οι ίδιοι με αυτά που συμβαίνουν και ανυπομονούμε να τα δει και ο κόσμος. Τώρα, πραγματικά, ξεκινάνε όλα» είπε η Αναστασία χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα.

Για τη συμπεριφορά του Μανώλη που την παράτησε όταν είδε με τα μάτια του ότι δουλεύει σε νυχτερινό μαγαζί, «ήταν μια ανατροπή του ρόλου του Μανώλη που έδειχνε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, ότι αγαπά τη Μυρτώ, ότι την θέλει και ξαφνικά έδειξε το αληθινό του πρόσωπο».

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού «αυτό το κορίτσι θα περάσει από πολλές δοκιμασίες στα νέα επεισόδια αλλά θα τις αντιμετωπίσει με γενναιότητα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

«Αυτή η νύχτα μένει» επιστρέφει από τις 19 Ιανουαρίου σε νέες νύχτες μετάδοσης, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

Δείτε το trailer:

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 398 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.